Career / Vacature

De Waalhaven Group is gestart in 1971 en is nog steeds een familiebedrijf. Onze terminals en depots zijn strategisch gelegen in de Eem/Waalhaven, Botlek en Born (L); en zijn een belangrijk doorvoerpunt voor containers van en naar alle Antwerpse en Rotterdamse containerterminals.

Wij ontvangen binnenvaartschepen en beschikken over alle faciliteiten om containers efficiënt en op het vereiste service niveau te behandelen. Wij bieden logistieke diensten van, naar en tussen onze terminals/depots. Op het gebied van douane kunnen wij klanten optimaal ondersteunen met aangiften, inklaringen en vereenvoudigede procedures. Ook de reparatie en het schoonmaken van alle soorten containers behoort tot onze diensten. Door de combinatie van terminal/depot services, douane services, logistieke services en reparatie services, bieden wij een uniek all-in service concept in de haven van Rotterdam.

Het hoofdkantoor van de Waalhaven Group bevindt zich in Rotterdam, midden tussen de containers. 

Wij maken u erop attent dat wij de persoonsgegevens die u ons heeft verstrekt en eventueel nog zult verstrekken, zullen verwerken op de manier zoals wij die in onze privacyverklaring hebben omschreven.

Contact per email: career@waalhaven-group.nl