Career / Vacature

De Waalhaven Group is gestart in 1971 en is nog steeds een familiebedrijf. Onze terminals en depots zijn strategisch gelegen in de Eem/Waalhaven, Botlek en Born (L); en zijn een belangrijk doorvoerpunt voor containers van en naar alle Antwerpse en Rotterdamse containerterminals. Wij ontvangen binnenvaartschepen en beschikken over alle faciliteiten om containers efficiënt en op het vereiste service niveau te behandelen. Wij bieden logistieke diensten van, naar en tussen onze terminals/depots. Op het gebied van douane kunnen wij klanten optimaal ondersteunen met aangiften, inklaringen en vereenvoudigde procedures. Ook de reparatie en het schoonmaken van alle soorten containers behoort tot onze diensten. Door de combinatie van terminal/depot services, douane services, logistieke services en reparatie services, bieden wij een uniek all-in service concept in de haven van Rotterdam.

Wij maken u erop attent dat wij de persoonsgegevens die u ons heeft verstrekt en eventueel nog zult verstrekken, zullen verwerken op de manier zoals wij die in onze privacyverklaring hebben omschreven.

Is er op dit moment geen passende vacature voor jou? En wil je wel graag werken bij één van de bedrijven van de Waalhaven Group? Plaats dan jouw CV in de CV-database van de Waalhaven Group. Wanneer er een geschikte vacature voor je is, nemen wij contact met je op! Klik  HIER om je gegevens en je CV te uploaden.