Leerwerkplek WBT - Havenlogistiek (administratief)

Spreekt de haven in combinatie met administratieve werkzaamheden je aan? Je ondersteunt de operatie buiten, helpt truckchaffeurs aan de balie of internationale klanten met hun vragen via telefoon of mail. Ben jij die aanpakker die graag multifunctioneel inzetbaar wil worden?  

Leerwerkplek Havenlogistiek (administratief)

BBL: 4 dagen werken, 1 dag school

Wat kun je verwachten?

We willen je breed opleiden terwijl jij een erkend mbo-diploma haalt via het STC.

Je wordt inzetbaar op onze planningsafdeling waar jij je bezighoudt met allerlei logistiek administratieve werkzaamheden zoals het vrijgeven van containers, het bijhouden van diverse overzichten, het beantwoorden van vragen van klanten en je ondersteunt waar mogelijk. Daarnaast gaan we je opleiden voor balie-barge medewerker. In die rol help je vrachtwagenchauffeurs die komen laden & lossen of heb je contact met een schipper die aan wil leggen. Hierbij heb je intensief contact met de heftruckchauffeurs of kraanmachinisten.

Kortom: je gaat opgeleid worden tot een administratieve logistieke/operationele duizendpoot!

Ook belangrijk, je krijgt er een leuke groep haven-collega’s bij. Dus de cultuur “niet lullen maar poetsen” moet je aanspreken.

Wat verwachten wij van jou?

  • MOTIVATIE! Je hebt er zin in om al werkende te leren.
  • Je wilt de opleiding Medewerker Havenlogistiek (niveau 2) of Coördinator havenlogistiek (niveau 3) via het STC MBO college volgen.
  • Je hebt interesse in de administratieve logistieke kant.
  • Je hebt affiniteit met computerprogramma’s
  • Je bent leergierig en enthousiast!  
  • Je spreekt de Nederlandse taal goed maar een gesprek of een zakelijke email in het Engels gaat je ook goed af.
  • Dat je reageert als de 12e man! Dus als Feyenoord eens een keer een slechte dag heeft dan geef jij niet op maar zet je de schouders eronder!
  • Het schooljaar start in september maar je kunt bij ons al direct aan de slag d.m.v. vakantiewerk.

 Aanbod

Je komt fulltime in dienst bij Waalhaven Botlek Terminal BV en ontvangt een vast BBL-salaris. Als je kennis en functioneren groeien, dan groeit je salaris mee. Het aanvragen en overleggen van een VOG (Verklaring Goed Gedrag) behoort tot de standaard sollicitatieprocedure.

Solliciteren

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Siobhan Spoelman (HR-manager) tel. 088-9440356.

Meer informatie over de Waalhaven Group of UWT kun je vinden op www.waalhaven-group.nl.Wil je direct solliciteren? Klik dan HIER


Back