Vacature Assistent Declarant (fulltime) - kantoor Born

Functieomschrijving:

Waalhaven Douane Service B.V.

Assistent Declarant (fulltime), afdeling Douane Declaraties, vestiging Born, Limburg.

Waalhaven Douane Service is gespecialiseerd in alle voorkomende douane-werkzaamheden die betrekking hebben op import en export, en heeft vestigingen in Born en Rotterdam. Ter uitbreiding van ons team Douane Declaraties in Born zijn wij op zoek naar een Assistent Declarant.

Werkzaamheden:

Wij zijn op zoek naar een fulltime collega die ons Douane Declaratie team wil komen ondersteunen. Na een inwerkperiode waarbij wij je bekend maken met de ‘Douane-wereld’ zal je aan de slag gaan.

Taken:

Zelfstandig zal je de basis douanedocumenten op het gebied van export mogen opstellen. Je zult je collega’s administratief ondersteunen bij de afwikkeling, uitzoekwerk en bij het completeren van dossiers.

Functie-eisen:

Wij zijn op zoek naar een enthousiast en energiek persoon die 38-uur per week beschikbaar is. Je bent in het bezit van een MBO-diploma, bij voorkeur in de richting Administratie. In eerdere functie(s) of stages heb je ervaring opgedaan met administratieve processen, ben je gewend om te werken met MS Office en kan je goed overweg met andere IT applicaties. Je herkent jezelf als betrouwbaar en nauwkeurig, en je hebt een kwaliteitsgerichte en flexibele instelling. Je beschikt over goede sociale vaardigheden en je bent servicegericht ingesteld. Daarnaast beheers je de Nederlandse taal in woord en geschrift uitstekend. Kennis van Engelse taal is gewenst.

Verantwoordelijkheden / bevoegdheden:

Naarmate je bekender bent met de basiswerkzaamheden en verder opgeleid bent door ons, zal je ook gaan starten met een opleiding tot Assistent Declarant. Vervolgens zal je de reguliere dossiers op export en import gebied behandelen. Al met al een dynamische werkomgeving waarin je veel kunt leren, brengen en kan delen.

Solliciteren:

Gaat jouw hart sneller kloppen van deze functie? Stuur dan een korte motivatie email samen met je cv naar: career@waalhaven-group.nl. 
Voor meer informatie over de functie kan je contact opnemen met Wil Scheepers, telefoonnummer: 088 – 9440512. 
Informatie over onze organisatie vind je op onze website www.wds-customs.nl.

Back