Vacature UWT - Container Monteur bij United Waalhaven Terminals

Ter uitbreiding van de ploegen zijn wij op zoek naar een

Container Monteur

 Wat kun je verwachten?

Een afwisselende functie waarbij je verantwoordelijk bent voor het volgens werk kaart en/of klant normeringen repareren en uitvoeren van onderhoud aan containers. De werkzaamheden bestaan o.a. uit het repareren van schades, uitvoeren van preventief onderhoud en het bijhouden van overzichten.

Werkzaamheden (o.a.)

  • Het uitvoeren van las- en brandwerkzaamheden;
  • Het schoonhouden van de werkplek en -omgeving;
  • Het afvoeren van afval vrijgekomen bij het uitvoeren van herstellingen/reparaties;
  • Periodieke keuringen uitvoeren aan (afzet-) containers;

Wat verwachten wij van jou?

Je bent een teamspeler met oog voor detail. Je vindt het leuk om buiten aan de slag te zijn en wil je werk zo goed en zo netjes mogelijk doen. Je bent leergierig, hebt ervaring op het gebied van las- en slijpwerkzaamheden, bent stressbestendig en flexibel inzetbaar, je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit en kan goed communiceren. Veilig werken is voor jou vanzelfsprekend.

Om zowel klanten en verschillende organisaties binnen Waalhaven Group het beste vertrouwen te geven in haar dienstverlening checken we je gegevens bij het Waarschuwingsregister Logistieke Sector (WLS) en wordt er een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aangevraagd. 

Aanbod

De juiste kandidaat bieden wij een zelfstandige functie met afwisselende werkzaamheden in een open en informele werksfeer. De beloning is marktconform, afhankelijk van leeftijd en ervaring. Dit betekent sowieso een goed basissalaris, ploegentoeslag en nachttoeslag.

Solliciteren

Voor meer informatie kun je terecht bij José Verhappen (HR manager) via 088-9440704. Wil je direct je CV naar ons sturen? Klik dan HIER

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Back