Cookie preferences
SettingsI agree

WHH - Sponsor van de Stiching Werken als een Paard

27 September 2021

VERGROOT DE WERELD VAN KINDEREN - Werken als een Paard zet zich in voor kinderen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Dat doen we onder meer met projecten voor basisschoolleerlingen uit Rotterdamse focuswijken, kinderen met autisme, leerlingen uit het speciaal onderwijs en kinderen die in de crisisopvang zitten. Toch zit er in al deze programma’s een rode lijn, namelijk de wereld van kinderen vergroten en ze zelf hun plek in die wereld laten ontdekken. In welke situatie je ook zit, als je werkt als een paard kun je veel bereiken! Dat hopen we onze kinderen vooral mee te geven. Waalhaven Holding is sponsor van de Stichting Werken als een Paard; lees hier alles over de doelstelling en de nieuwsbrief met activiteiten.

NIEUWS - Binnen Werken als een Paard gebeurt een hele hoop. We ontmoeten bijzondere mensen, delen taarten uit en beleven spannende avonturen met onze kinderen. Dit nieuws is te leuk of interessant om niet te delen, daarom vind je hier een overzicht van al onze nieuwtjes. Op deze manier nemen we je mee in de wereld van Werken als een Paard.

Stichting Werken Als Een Paard - NIEUWS
Waalhaven Holding is een sponsor, lees hier alle nieuwsitems

VERGROOT DE WERELD VAN KINDEREN - Werken als een Paard zet zich in voor kinderen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Dat doen we onder meer met projecten voor basisschoolleerlingen uit Rotterdamse focuswijken, kinderen met autisme, leerlingen uit het speciaal onderwijs en kinderen die in de crisisopvang zitten. Toch zit er in al deze programma’s een rode lijn, namelijk de wereld van kinderen vergroten en ze zelf hun plek in die wereld laten ontdekken. In welke situatie je ook zit, als je werkt als een paard kun je veel bereiken! Dat hopen we onze kinderen vooral mee te geven. Naar website: Werken Als Een Paard

Back